Det var en gång en liten grabb.....

....näää det började med en moppe när jag var runt 13 år och sedan har det bara blivit större och större motorcyklar. Mitt intresse för motorcyklar har vuxit med åldern och under 2011 började jag på allvar fundera över att starta ett företag med hojprylar. Det ska ju vara kul att jobba så jag la fram mina ideer och tankar till min andra hälft som tände på min ide. Vi startade företaget skottdagen 2012 (29 februari).
Allt eftersom dagarna har gått fylls nu vår butik i Väjern och webbbutik med varor och kontakter med trevliga leverantörer och vi ser fram emot fler nya och spännande kontaker med nya kunder och leverantörer. 

När butiken i Väjern varit öppen några månader kom det in kunder som ville få sina cyklar och mopeder lagade. Själklart antog vi utmaningen och företaget utvecklades till en cykel och moped verkstad.

Mars 2016 flyttade vi från Väjern till Kungshamn och fördubblade vår omsättning direkt. Bara under sommarperioden ökade trycket på vår cykelverkstad med 200%. Nu började vi också att sälja nya cyklar och mopeder till våra kunder. Fördelen med flytten är vår vackra trädgård där våra kunder kan sätta sig med en kopp kaffe medans Gravarn fixar allt.

April 2017 drar vi igång med cykeluthyrning. Gravarn har köpt upp cykeluthyrningen från Kungsförmedlingen.

Historien om butiks namnet "gravarn"

Kungshamn (Gravarne) är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av tidigare GravarneBäckevik och Fisketången. Kungshamn är beläget på en halvö (sotenäset) på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten Smögen med Kungshamn.

Jag jobbade förut på Bohusläns museum med datorer/servrar och hade några arbetskolegor från smögen som kallade mig för "Gravarn" och det tyckte jag var ett passande namn på en butik å så fick det bli.

 

 

Info: 
Gravarn´s Hojprylar AB når ni på
telefon vardagar mellan 10:00 - 18:00: Claes 0707-875977 
Butiksadress: Kyrkogatan 4 Kungshamn


Faktura Adress: c/o C Sandberg Kyrkogatan4, 45631 Kungshamn
bg 453-7908 Orgnr: 559011-9854